Про проект

Для чого цей сайт. 1912 року сталася знаменна подія – створилася чудова організація Пласт. Нашому поколінню дуже пощастило,  що ми маємо можливість святкувати наш 100-тий день народження. Попри те саме на нас лягла відповідальність за гідне відзначення цієї знаменної дати. Цього року ми вже провели і ще проводимо багато заходів присвячених 100-річчю Пласту. Кульмінацією нашого святкування має стати Ювілейна Міжкрайова Зустріч.

Вже довгий час група пластунів активно працює над організацією Зустрічі. Та з кожним днем наближення до кульмінації нашого святкування об’єми роботи, проблем, питань невпинно збільшуються. Тому звертаємося до Тебе по допомогу. Пропонуємо Тобі стати онлайн волонтером.

Що таке онлайн волонтер. Щоб стати онлайн волонтером ЮМПЗ: непотрібно реєструватися, непотрібно платити вкладку, непотрібно бути зголошеним на ЮМПЗ, навіть непотрібно бути пластуном.

ЄДИНЕ, що потрібно – мати бажання допомогти організувати чудове свято для тисячі пластунів з усіх куточків світу.

Чим може допомогти онлайн волонтер. На сайті час від часу будуть публікуватися запити від оргкомітету стосовно помочі в якійсь справі. Інколи для вирішення якоїсь проблеми достатньо знайти людину яка порадить як зробити легше, або допоможе в пошуку якихось ресурсів, або направить в правильному напрямку.

Своєю порадою ти можеш зекономити для піару кілька тисяч гривень, чи збільшити сон керівника програми на кілька годин.

Впевнені, що спільно ми зможемо зробити чудове свято, яка на десятки років закарбується в памяті всіх її учасників.

“Будь іскрою, як мрієш бачити багаття!”

Залишити коментар